Over De Groepscoaching

De Ervaring van Jurjen

Tijdens de trainingen van de Broca Brothers heb ik nieuwe inzichten gekregen.

Tijdens de cursus leer je dat je hele lichaam en geest een rol spelen. Dit wordt dan weer beïnvloed door je gedrag en gewoontes. Deze laatste twee kun je zelf beïnvloeden om je stotteren indirect te beïnvloeden.

Het mooie hiervan is dat je al tijdens de cursus de ervaringen krijgt en je zelf weet wat je ‘huiswerk’ wordt. Het is alweer een paar weken geleden sinds de laatste dag van de workshop, maar ik ben nog altijd bezig met het ontdekken en ervaren hoe ik mijn lichaam en geest tot rust kan brengen en daardoor vloeiender kan worden.

Daarnaast leer je ook het Broca Brother jargon: “je ego”, “interne rem”, “1%-regel”, “stotterpatroon”, “je wint of je leert”,..

Ook hebben we nog altijd regelmatig contact met Hille en Sjoerd en de medecursisten, zodat we elkaar kunnen blijven motiveren!

Jurjen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *