Over de Bootcamp

De ervaring van Youssef

Mijn ervaring betreft het Broca Brothers kan één ding zeggen geweldig, ik ken jullie 2jr de eerste bootcamp die ik bij jullie volgde op november 2016 heeft mijn ogen doen openen jullie lieten mij zien wat stotteren echt betekent wat het met een persoon kan doen.
Na die bootcamp ging een nieuwe wereld voor mij open, begon meer stappen te maken, stond sterker onder mijn schoenen, sprak meer, ontdekte meer en meer wat stotteren echt inhoud, werd socialer etc mij heeft het op persoonlijke vak goeds gedaan. hoe ik als persoon was verlegen, bang dat kan ik zeggen.
Ik begon stappen te maken na mijn eerste bootcamp, begon losjes te worden, sprak meer, opener. Ik stotterde minder zo voelde het ook toch bleef die angst hangen om te gaan stotteren.
Klopte weer aan de deur bij de Broca Brothers op februari 2018 dit maal voor de 3 daagse groeps cursus het heeft mij net als de vorige bootcamp veel goeds gedaan, begon meer te weten wat stotteren betekende. Nadat ik die cursus afgerond had stond ik er niet alleen voor, we maakte een groeps app om elkaar te steunen.
3 maanden later volgde ik weer een nieuwe cursus, was een 1 daagse cursus genaamd loslaten, deze bootcamp liet mij inzien dat je niet te veel bezig moet zijn met je spraak dat je het moet los laten, wat mensen van jou denken pech laat los. Al de cursussen die ik bij de Broca Brothers gevolgd heb waren allemaal leerzaam heb veel baat van gehad, in de toekomst zal ik nog paar cursussen volgen want ik weet dat het mij zal helpen. de Broca Brothers steunt iedereen laat je niet in de steek, ik zou iedereen de Broca Brothers aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *