14 minuten kijktijd

Terugvallen In Stotteren? Doe Dit!

stotteren terugvallen

Hille hier! Met een nieuwe video voor je, en deze gaat over het terugvallen in stotteren. Niet al te lang geleden kwam er een jonge man bij me met de vraag hoe hij met zijn terugval om kon gaan, hij voelde er eentje aankomen.

Terugvallen, ik weet er alles van. Ooit ging ik naar stottertherapie en daar werd ik de vloeiendste persoon ter wereld. Maar na twee maanden viel ik terug in mijn oude stotteren.

Daar heb ik in de afgelopen jaren veel van en over geleerd, en nu weet ik hoe ikzelf terugvallen kan gebruiken om alleen maar beter te gaan spreken, meer vrijheid te ervaren en mijn spontaniteit nog verder uit te diepen.

Doe er je voordeel mee en check de video.

Laat je weten wat je er van vond?

Hille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *