Over De Groepscoaching

De ervaring van Noa

Ik heb de cursus heel goed ervaren. Vooral door de leeftijdsgenoten waarmee ik in de groep zat.

Ik ben een stuk zekerder geworden, en accepteer mijn stotteren nu. Ik laat het los, en doe lekker mijn ding! Ik denk niet meer van; oh ik ga nu stotteren… Ik verzin maar een ander woord. Dat is nu verleden tijd.

Door de Broca Brothers heb ik geleerd dat stotteren wél mag! Ik raad iedereen hun cursussen aan. Ze gaan niet in op dat stotteren fout is. Of niet mag. Maar het loslaten en er minder mee bezig te zijn.

De ontspanningsoefeningen helpen mij heel erg. En deze cursus heeft mij veel meer geholpen dan welke logopedie dan ook.

Hille en Sjoerd, nogmaals mega erg bedankt dat ik mijn stotterschaamte grotendeels heb overwonnen met jullie hulp. Het gaat stukken beter met mij.

Groetjes, Noa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *